وزارت بهداشت ایران، روز چهارشنبه ۳۰ بهمن، اعلام کرد آزمایش دو مورد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا در شهر قم مثبت گزارش شده است. به گفته این منبع، طی دو روز گذشته، موارد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا، کووید-۱۹، در شهر قم مشاهده شده و تیمهای شناسایی و مدیریت بیماری واگیر در شهر قم مستقر شدند.
مشاور وزیر بهداشت ایران از درگذشت دو نفر که به علت ابتلا به ویروس کرونا در قم بستری بودند، خبر داد. علی وهابزاده تصریح کرد: هر دو مورد مبتلا به ویروس کرونا که جان خود را از دست دادند، سالمند بودند.
وزارت بهداشت ایران، صبح روز چهارشنبه ۳۰ بهمن، اعلام کرده بود: آزمایش دو مورد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا در شهر قم مثبت گزارش شده است. به گفته این منبع، طی دو روز گذشته، موارد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در شهر قم مشاهده شده و تیمهای شناسایی و مدیریت بیماری واگیر در شهر قم مستقر شدند.
در حالیکه این وزارتخانه اعلام کرده که پس از آزمایشهای بیشتر و دریافت نتیجه قطعی آزمایشهای نهایی اطلاعرسانی خواهد شد، علی ربیعی، سخنگوی دولت ایران، تنها وزارت بهداشت را منبع دقیق و معتبر اطلاعرسانی در خصوص ابتلا شهروندان به ویروس کرونا عنوان نمود.
سازمان بهداشت جهانی هم امروز اعلام کرد پیشرفت چشمگیری در خصوص مدیریت پیشگیری از گسترش جهانی ویروس کرونا انجام پذیرفته است.
تاکنون آمار قربانیان ویروس کرونا از مرز دو هزار تن عبور کرده است شمار مبتلایان هم بالغ بر ۷۴ هزار مورد در سراسر جهان گزارش شده است که ۹۹ درصد این تعداد از مبتلایان در چین هستند.
سازمان جهانی بهداشت: اقدامات درباره ویروس کرونا موثر بوده است
رییس سازمان بهداشت جهانی، روز چهارشنبه ۳۰ بهمن، در قاهره، گفت: نظام بهداشتی موثر به منظور جلوگیری از گسترش ویروس کرونا به اجرا درآمده است و قدمهای خوبی هم درباره شناسایی ویروس کرونا در سراسر جهان برداشته شده است.
این مقام ارشد سازمان بهداشت جهانی به همراه وزیر بهداشت مصر، در خصوص یک مورد ابتلا به ویروس کرونا که هفته پیش در مصر شناسایی شده و از آن بعنوان نخستین مبتلا به ویروس کرونا در قاره آفریقا نام برده شد، تاکید کردند: پاسخ آزمایشهای بعدی انجام شده بر روی مورد یاد شده منفی بوده؛ بنابراین در قاره آفریقا تاکنون هیچ مورد ابتلا به ویروس کرونا وجود نداشته است.
قاهره، همانند تعداد دیگری از پایتختهای مهم آفریقا دارای روابط تجاری با پکن است.
در پی گسترش ویروس کرونا در چین، مصر حدود ۳۰۰ نفر از شهروندان خود را در ماه فوریه از شهر ووهان، زادگاه ویروس کرونا، خارج کرده و به مدت ۱۴ روز در قرنطینه قرار داد.