وبلاگ آرشیت – نرم افزار خیریه ها

نرم افزار مدیریت مراکز نیکوکاری ، باید ها و نبایدها

چرا به یک نرم افزار، برای مدیریت مراکز نیکوکاری خود احتیاج داریم؟

شاید بهترین کلمه در پاسخ به این سوال شفافیت است.

اگر حتی یکبار قصد کمک به یک مرکز نیکوکاری را داشته باشیم و بخواهیم بدون تعصب و پیش زمینه ذهنی، کمک خود را اهدا کنیم; دقیقا لحظاتی قبل از اینکه دستمان را در جیب خود کنیم یا روی دکمه پرداخت کلیک کنیم، حجم عظیمی از تفکرات شک برانگیز بر افکار ما فرود خواهد آمد. افکاری که به ما میگوید شاید این پول در جای درستی هزینه نشود و بتوانیم با کمی تحقیق بیشتر یک موسسه مطمئن را برای این کار بیابیم.

در این موقعیت اگر مبلغی که کمک میکنیم ناچیز باشد، شاید سطحی از کنار آن تفکرات عبور کنیم و کمک خود را اهدا کنیم اما این تفکرات ممکن است باعث شود دیگر این کار را تکرار نکنیم.

اما اگر مبلغی که میخواهیم کمک کنیم مبلغ بزرگی باشد احتمال اینکه منصرف شویم چندین برابر میشود، چون تاثیر وجود این پول در عملکرد موسسه را درک نمی‌کنیم.

دقیقا همینجا و در همین نقطه است که یک موسسه شفاف از بقیه موسسات متمایز میگردد.

 

 

شفافیت چیست و چگونه ایجاد می‌شود؟!

شفافیت به معنی آن است که نیکوکاران خود را عضوی از موسسه بدانید و آنها را در جریان تمام اقدامات مالی از جمله ارائه خدمات به مددجویان قرار دهید.

اگر شما یک مرکز نیکوکاری یا گروه جهادی باشید که مجوز خود را از کمیته امداد دریافت کرده اید، اولین مشکل شما این است که مجوز شما دارای محدودیت زمانیست و همچنین یک حساب اختصاصی برای مرکز نیکوکاری خود نخواهید داشت اما این شفافیت عملکرد نسبت به نیکوکاران، سازمان های ذی‌صلاح همچون وزارت کشور، بهزیستی و پلیس امنیت نیز به شفافیت عملکرد شما پی میبرند و اینگونه امکان دریافت مجوز های دائمی از این سازمان ها را خواهید داشت و میتوانید از حساب اختصاصی موسسه برای دریافت کمک های مردمی استفاده نمایید.

برای آنکه نیکوکار شما عضوی از موسسه شما باشد باید توانایی این را داشته باشد تا به راحتی از اخبار موسسه آگاه شود و بتواند سابقه پرداخت های خود را نیز ببیند. اینگونه مطمئن می‌شود که مبالغی که به موسسه شما کمک کرده است، در جای مطمئنی نگهداری می‌شود و با تعمیم دادن این ویژگی ها برای همه نیکوکاران به شفافیت موسسه شما پی خواهد برد.

 

 

چه ابزاری برای ایجاد این شفافیت احتیاج است؟

امروزه در دنیای پرسرعت امروز، سرعت عمل حرف اول را می‌زند. و مهمترین ابزار آن تکنولوژی های روز و سیستم های نرم افزاری است. همین قانون برای موسسات نیکوکاری نیز صدق میکند و به کمک نرم افزار مدیریت مراکز نیکوکاری، میتوان علاوه بر کمک به چابکی موسسه، به شفافیت آن نیز کمک بزرگی کرد.

 

 

با چه نگاهی نرم افزار مدیریت موسسه نیکوکاری بخریم؟

اولین نگاهی که باید به تهیه نرم افزار داشته باشید، نگاه یک سرمایه گذار است. یک سرمایه گذار بخش عظیمی از نقدینگی خود را صرف خرید چیز هایی میکند که مطمئن است در طولانی مدت و با گذر زمان تبدیل به یک دارایی ارزشمند و فوق العاده می‌شود.

دید اولیه در تهیه نرم افزار مدیریت مراکز نیکوکاری نیز باید به همین شکل باشد و اگر قرار است اقدام به تهیه یک نرم افزار برای موسسه خود کنید باید ببینید آیا این نرم افزار برای افزایش عوائد موسسه شما در سال های پیش رو مفید است یا خیر.

از طرفی نباید نرم افزار را برای زمان حال موسسه خود خریداری کنید بلکه باید نرم افزاری را تهیه کنید که قابلیت این را داشته باشد که ۱۰ یا ۲۰ سال دیگر در موسسه شما فعال باشد و به خوبی از پس مدیریت و گزارش گیری های شما بربیاید.

 

 

سمت چه نرم افزار هایی نرویم؟

    •  نرم افزار های رایگان: به دو علت نرم افزار های رایگان برای شما مضر هستند. دلیل اول آنکه انسان زمانی که بهای چیزی را نپردازد نمیتواند انتظار هم داشته باشد، چه خدمت باشد، چه یک محصول مثل نرم افزار.

    در نتیجه شما زمانی که بهای یک نرم افزار را نمیپردازید نمیتوانید از شرکت یا فرد ارائه دهنده آن نرم افزار انتظار توسعه، رفع باگ و یا پشتیبانی داشته باشید.

    دلیل دوم و مهم تر آن است که شرکتی که شما از آنها نرم افزاری را برای مدیریت مرکز نیکوکاری یا گروه جهادی خود تهیه می‌کنید دارای هزینه هایی ایست و برای بقا نیازمند منابع مالی است. سوال اصلی اینجاست که اگر نرم افزاری وجود داشته باشد که هم رایگان باشد و هم پشتیبانی خوبی به شما ارائه دهد، چه منبعی برای جبران هزینه های خود دارد؟ اینجاست که باید به درز اطلاعات حیاتی مرکز نیکوکاری مانند اطلاعات مددجویان و نیکوکاران و فروش این اطلاعات مشکوک شوید.

    • نرم افزار های مرده: نرم افزار مرده اصطلاحا به نرم افزار هایی گفته می‌شود که دیگر بروزرسانی نمیشوند و یا همپای تغییرات روز دنیا، خود را تغییر نمیدهند.

    این نرم افزار ها شما و موسسه‌تان را از جهان پرسرعت و چابک اطرافتان عقب می‌اندازد.

    • نرم افزار هایی با تکنولوژی های خیلی قدیمی: تکنولوژی های جدید نرم افزار دائما به سمت تحت وب شدن پیش میروند. دلیل این موضوع امکانات بینظیر این دسته از نرم افزار هاست. ویژگی هایی از قبیل: عدم نیاز به نصب، آپدیت آسان، عدم محدودیت حداقل سیستم، عدم محدودیت مکانی و زمانی برای دسترسی و… .

    در نتیجه با وجود نرم افزار های تحت وب، استفاده از نرم افزار های نصبی یک اشتباه بزرگ برای موسسه شماست که می‌تواند روند پیشرفت شما را چند سالی به عقب بی‌اندازد.

 

 

ویژگی ها و نکاتی که قبل از تهیه باید در نرم افزار مدیریت موسسه نیکوکاری خود ببینیم

    • جامعیت و یکپارچگی: نرم افزاری که قصد استفاده از آن را داریم باید بتواند تمام بخش های مراکز نیکوکاری و گروه های جهادی ما را تحت پوشش قرار دهد. تا بتوانیم به راحتی از تمام بخش های موسسه گزارش بگیریم و همه موسسه را تحت نظر خود داشته باشیم.
    • سابقه فعالیت: اعتماد به یک نام نوظهور میتواند یک ریسک باشد. ریسکی که میتواند نتیجه خارق العاده خوبی داشته باشد و یا نتیجه بسیار ناامیدکننده ای را رقم بزند. اما اگر نمیخواهید این ریسک را انجام دهید، حتما از نرم افزاری استفاده نمایید که در موسسات و مراکز نیکوکاری گوناگون استفاده شده است، تا بتوانید علاوه بر اطمینان از عملکرد صحیح، از تجربیات موسسات دیگر نیز استفاده کنید.
    • ایجاد بستر افزایش درآمد: اگر نرم افزاری سبب افزایش عوائد موسسه شما نمیشد، در یک کلام آن را کنار بگذارید. حال این عواید را به صورت مستقیم و با ایجاد بستر پرداخت الکترونیک ایجاد کند، چه با صرفه جویی در منابع انسانی و تجهیزاتی موسسه ، عائدی موسسه را افزایش دهد.
    • امکان طبقه بندی اطلاعات: شما باید به راحتی بتوانید دسترسی های مجاز به اطلاعات را برای چهار گروه فراهم نمایید: ۱.مدیران ارشد ۲.مدیران میانی ۳.اپراتور ها ۴. نیکوکاران . شما باید بتوانید ناحیه کاربری هر یک از این دسته های بیان شده را مشخص کنید و سطوح دسترسی گوناگونی را برای آن ها تعریف نمایید.
    • داشتن گزینه های گوناگون پرداخت: نرم افزاری که قصد تهیه آن را دارید باید موسسه شما را پیش چشمان خیرین موسسه بیاورد. به گونه ای که اگز خیر قصد کمک داشت، موسسه شما برایش اولین و بهترین گزینه باشد. درنتیجه داشتن روش های پرداخت متنوع مانند نرم افزار موبایل، درگاه پرداخت، لینک پرداخت الکترونیک، پلتفرم جمع سپاری مالی، سیستم کمپین گذاری و… از ویژگی های فوق العاده مهم برای انتخاب یک نرم افزار مدیریت موسسه نیکوکاری است.

 

 

آیا نرم افزاری با این ویژگی های برتر وجود دارد؟

نزدیک به ۱۵ سال است که شرکت آرشیت مهر رایانه با نزدیک به ۲۰۰ موسسه نیکوکاری خصوصی و دولتی در سطح کشور همکاری میکند و در نسل سوم نرم افزار دهای تولیدی برای موسسات نیکوکاری، پورتال نیکوکاری و مددکاری آرشیت را ارائه میدهد.

نرم افزاری که به واسطه سابقه طولانی و ماهیت تحت وب تبدیل به قدرتمند ترین نرم افزار مدیریت موسسات نیکوکاری در سطح کشور شده است.

 

 

ویژگی های نرم افزار مدیریت موسسه نیکوکاری ارشیت چیست؟

    • جامعیت و یکپارچگی
    • ایجاد بستر پرداخت الکترونیک
    • اپلیکیشن موبایل پیش رونده(PWA)
    • سیستم کمپین گذاری و جمع سپاری مالی
    • حساب کاربری نیکوکاران
    • سیستم ارسال پیام کوتاه
    • مدیریت صندوق های صدقات
    • مدیریت تاج گل
    • پرونده سازی مددجویان
    • گزارش های تجمیعی و تفصیلی در بخش های مختلف
    • امکان طبقه بندی کاربران و ایجاد سطوح دسترسی نامحدود
    • عدم محدودیت در ورود اطلاعات و تعریف کاربران
    • طراحی شده بر پایه شعب
    • امکان طبقه بندی و دسته بندی خدمات
    • ماژول سایت ساز موسسات نیکوکاری
    • و صدها امکان بی نظیر دیگر

 

نرم افزار خیریه آرشیت، با ۱۵ سال سابقه در زمینه کار با موسسات نیکوکاری با جرئت یکی از بهترین و کاربردی ترین نرم افزار های کشور است.

هر موسسه نیکوکاری با هر سطحی از بلوغ میتواند با استفاده از این نرم افزار فرآیند های خود را مدیریت نماید و به راحتی زمینه پییشرفت خود را فراهم آورد.

 جهت اسفاده از نرم افزار مراکز نیکوکاری و گروه های جهادی کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.