«نعمت ملکی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان اظهار کرد: با توجه به وظیفه قانونی سازمان بهزیستی در حمایت و رسیدگی به امور مددجویان و توانخواهان تحت پوشش و نظر به کمبود امکانات این سازمان و پاسخگویی به نیازهای مادی و معنوی افراد تحت پوشش ضرورتی است که به بهره گیری از توان آحاد جامعه از طریق جذب کمک ها و حمایت های مادی و معنوی عامه مردم، شرایط رشد و بالندگی معنوی، اجتماعی و اقتصادی جامعه هدف بهزیستی فراهم شود.
معاون مشارکت های مردمی اشتغال و موسسات خیریه بهزیستی استان زنجان ادامه داد: از اینرو این معاونت سعی می کند تا با استفاده از امکانات و خدمات مادی ومعنوی افراد جامعه و مشارکت فعالانه خیرین نیازهایی از قبیل مسکن، تامین جهیزیه، هزینه ازدواج، هزینه درمان و تحصلیل افراد تحت پوشش را تامین کند.
وی به راه اندازی سامانه صدقه تلفنی به شماره ۳۸۸۱۸ اشاره کرد و گفت: در همین راستا با خیرین استان تفاهم نامه هایی منتعقد شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۵۵ مهدکودک در استان زنجان وجود دارد که ۵۹۷۳ کودک در آن پذیرش شده است، گفت: پنج مرکز نگهداری شبانه روزی کودکان بی سرپرست در استان وجود دارد که ۶۱ کودک در آن پذیرش شده است.
ملکی با اشاره به کلینیک های مددکاری اجتماعی که در ۱۰ مرکز در استان به ثبت رسیده است، گفت: ۳۴ مرکز و دفتر مشاوره روان شناختی و سه مرکز ژنتیک در استان فعالیت می کند.
معاون مشارکت های مردمی، اشتغال و موسسات خیریه بهزیستی استان زنجان به تاسیس یک مرکز سالمندان روزانه بنیان پاک و یک مرکز شبانه روزی ذهنی در زنجان اشاره کرد و گفت: ۲ مرکز حرفه آموزی معلولین در زنجان و ۲ مرکز هم در ابهر راه اندازی شده است.
وی تعداد مراکز درمان بیماران روانی مزمن را سه مورد خواند وگفت: پنج مرکز نگهداری سالمندان در استان فعالیت می کند که سه مرکز روزانه و ۲ مرکز شبانه است.
ملکی تعداد مراکز درمان سرپایی معتادین را ۱۲ مرکز خواند و گفت: ۱۳ مرکز اقامتی، بهبود و بازتوانی معتادین در حال فعالیت است.
به گفته معاون مشارکت های مردمی، اشتغال و موسسات خیریه بهزیستی استان زنجان، در استان زنجان ۹۸ موسسه غیردولتی و خیریه زیر نظر بهزیستی فعالیت می کند.