مهمترین منفعت نرم افزارهای مدیریت خدمات مشتریان دسترسی سریع خیرین و موسسات خیریه به یکدیگر در قالب یک پلتفورم استاندارد میباشد. با وجود این نرم افزارها دیگر نیازی نیست تا خیرین ساعت ها پشت خطوط تلفن و درب های موسسات خیریه منتظر ارائه خدمات خود باشند.
منفعت مهم دیگر نرم افزار های CRM امکان سنجی فرصت ها و درک مشکلات و چالش های پیش رو در موسسات خیریه میباشد . از آنجایی که تمامی اطلاعات در این سیستم به صورت مکانیزه نگهداری میشود، امکان دسترسی ۲۴ ساعته دقیق به این اطلاعات برای پردازش وجود دارد.
منفعت دیگر این نرم افزارها ایجاد یک جامعیت برای ارائه خدمات و درک نیازهای اعضای این موسسات خیریه میباشد. با وجود این نرم افزارها ، فرصت مناسبی برای بررسی و شناسایی نیازهای افراد و همچنین علایق خیرین در امور عام المنفعه ایجاد میشود.
خیریه ها میتوانند از نرم افزار CRM برای پردازش و تجزیه و تحلیل اطلاعات خیرین، استفاده از داده ها برای به تصویر کشیدن فرصت ها، ایجاد ستون های فروش و انجام کمپین های وفادار سازی خیرین استفاد کنند. بزرگترین فایده نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری این است که به شما امکان می دهد خیرین را طبق انتظارات خود دسته بندی کنید و به خیرین خود بیشتر از پیش توجه کنید.
از طرف دیگر، خیرین به دنبال محصولاتی هستند که نیازهای آنها را درک کرده و پاسخگوی شرایط آنها باشند. به همین دلیل برای حفظ مزیت رقابتی و شخصی سازی تعاملات با خیرین استفاده از CRM برای موسسات خیریه امری ضروری است.
در واقع ، نتایج مطالعات مرکز تحقیقاتی Forrester نشان داد که ۷۲٪ از مشتریان اعتقاد دارند “مدت زمان رسیدگی به درخواست ها مهمترین کاری است که یک شرکت می تواند انجام دهد تا خدمات خوبی را به آنها ارائه دهد.” با کمک نرم افزار CRM شرکت ها می توانند حتی با وجود مشتریان بزرگ، مشارکت مشتری را افزایش و زمان پاسخگویی به نیازهای آن ها را کاهش دهند.
آیا میتوان فقط با استفاده از یک نرم افزار ارتباط با مشتریان، مدیریت یک خیریه را مکانیزه نمود؟
استفاده صرف از یک سی آر ام برای موسسات نیکوکاری شاید بتواند برای مدیریت نیکوکاران تا حدی مفید باشد. اما به هیچ عنوان برای مدیریت تمام بخش های یک موسسه نیکوکاری نمیتواند مناسب باشد و حتی استفاده از این نرم افزار ها میتواند شکاف های مدیریتی در دیگر بخش های موسسه ایجاد نماید. برای مدیریت تمام بخش های یک موسسه نیکوکاری نیاز به استفاده از نرم افزاری است که بتواند تمام بخش های عملیاتی یک موسسه نیکوکاری، مانند مدیریت صندوق صدقات، مدیریت تاج گل، سفارشات ذبح، قبوض کمک، جمع سپاری آنلاین و بخش مدیریت نیکوکاران(در قالب یک سی آر ام(CRM) موسسات نیکوکاری با ادبیات مختص این موسسات) را پوشش دهد. این نرم افزار میتواند با استفاده از بخش سی آر ام موسسات نیکوکاری سبب جلب، جذب و نگهداشت نیکوکاران گردد و با استفاده از دیگر بخش های این نرم افزار نسبت به مدیریت فرآیند های داخلی موسسات نیکوکاری اقدام نمایید.
پورتال نیکوکاری و مددکاری آرشیت با گردآوری یک سیستم واحد برای موسسات نیکوکاری، که شامل مدیریت نیکوکاری، مدیریت مددکاری و مدیریت فرآیند های داخلی موسسه، تبدیل به یک سیستم جامع مدیریت موسسات نیکوکاری شده است که تمام نیازمندی های یک موسسه نیکوکاری را با هر نوع فعالیتی پوشش میدهد.